Bret Hart vs. Seth Rollins

Go down

Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by OmegaLe on Mon Dec 11, 2017 7:59 pm

1. Bret Hart (VaskoMetalista)
2. Seth Rollins (Шумка)
avatar
OmegaLe
Admin

Posts : 7
Join date : 2017-12-11

View user profile http://bgwrestlingfed.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by VaskoMetalista on Mon Dec 11, 2017 8:32 pm


Howard Finkel: Следващия мач ще се води до туш! На ринга излиза от Calgary, Alberta, Canada с тегло 107 килограма "The Best There Is, The Best There Was And The Best There Ever Will Be" Bret "The Hitman" Harrrrrrrrt.

Corey Graves: The Hitman Is Here Baby той е тук и е готов да рита задника на Сет Ролинс! Каква вечер само ни очаква мач които всеки кеч фен е мечтал да се случи е на път да стане реалност нямам търпение просто Брет Харт една легенда на този бизнес човека които е направил всичко в този бизнес и като казвам всичко не преувеличавам изобщо, защото този човек наистина е направил точно това срещу човека които е бъдещето на този бизнес колко е бъдещето ще разберем тази вечер! Публиката направо полудяха при появата на Брет Харт, защото тези хора обичат този човек! Погледнете плакатите, слушайте виковете това са моменти, който ще се помнят много дълго време също така виждаме и много фотоапарати, който снимат този човек! Все пак това е първото живо събитие на BWF и лично според мен колеги нямаше по добър човек да отрие тази федерация от Бившия шампион на световната федерацията  Брет Харт съгласни ли сте с мен?
Cole: Аз лично напълно съм съгласен с теб Кори аз лично много уважавам Брет Харт и смятам, че той, за да дойде в тази федерация явно е видял нещо в него какво е то ще разберем в бъдещето, но нека все пак продължа както каза ти Кори няма по добър човек да даде старт на тази федерация BWF тази федерация с толкова много потенцял пред себе си от Брет Харт и противника му тази вечер Сет Ролинс които по-рано тази вечер се закани на Брет Харт, че ще му покаже защо е бъдещето и аз съм сигурен, че ще видим точно това от него, но мога да ти кажа нещо Сет и то е не подценявай Брет Харт! Този човек може да е много зъл на този ринг и ти е го разбереш по трудния начин и не ме разбирайте погрешно аз не подценявам Сет Ролинс, но лично според мен опита тази вечер ще си каже думата ние с вас колеги сме гледали Сет Ролинс и Брет Харт как са се били в федерации като TNW и знаем на какво са способни, но никога и отново повтарям никога не сме виждали тези гиганти тук в BWF и за мен ще е голяма чест да коментираме този мач, защото такъв мач се случва веднъж в живота и се радвайте, че имате честа да го наблюдавате и така колеги, след като изяснихме всичко това ви предлагам да направим и една бърза прогноза за този мач какво ще кажете?
JBL: Трябва да се направи прогноза за този мач Коул и мисля аз да започна! Според мен в този мач ще спечели Брет Харт и веднага ще ви кажа защо? Отговора е, защото Брет Харт има това което казахте и вие по-рано опита този човек е държал Титлата на федерацията още преди Сет Ролинс да се роди или дори и да се е родил то той го е гледал по телевизията и се е мечтал един ден да се изправи срещу него именно заради това мисля, че Брет Харт има опита и уменията да спечели този мач! Разбира се това не значи, че подценявам Ролинс, но все пак това е Брет Харт и той все още го може! Давай Брет аз вярвам в теб и ти стискам палции да успееш, но разбира се моето мнение не е важно, защото ние не знаем как ще свърши този мач, но въпреки това искам да чуя и вашите мнения по въпроса кой ще спечели колеги?
Corey Graves: Well колега според мен ще спечели Сет Ролинс и аз също си имам причина да гласувам за него! Сет Ролинс е също бивш Шампион на Федерацията и вие колеги забравихте да споменете това! Аз лично преди да се пенсионирам имах честа да се изправя срещу Сет Ролинс и мога гордо да кажа, че той ме победи, но разбира се това не значи, че същото ще стане и тази вечер срещу легенда като Брет Харт, но каквото и да стане аз колеги стискам палци на Сет Ролинс, защото ние двамата започнахме в НХТ и той е мой човек.

Cole: Преди да кажа и моето мнение колеги нека проследим отново излизането на Брет Харт! Харт влиза в ринга и прави своя таунт, а публиката вдигат много на високо свойте плакати в знак на уважение, след като това става Брет сваля очилата си и якето си и се подготвя за този мач и така колеги според мен човека които ще спечели ще е Брет Харт и аз както Джон много го уважавам и мисля, че именно големия му опит ще му спечели мача тази вечер, но както вие казахте колеги нашите мнения нямат голямо значение, а от значение е какво ще ни преставят Сет Ролинс и Брет Харт и аз предлагам да не губим време, а да проследим и излизането на Сет Ролинс.
avatar
VaskoMetalista

Posts : 5
Join date : 2017-12-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by Шумка on Mon Dec 11, 2017 9:27 pm
Cole: Ladies and gentlemen - SETH ROLLINS! Бъдещето на BWF! Брет Харт ще трябва да свикне с факта, че времето му е свършило. Новата ера на кеча е... ТУК! Сет Ролинс е пример за подражание. Бивш WWE шампион. Има опит в отборната дивизия на световната кеч федерация. Бил е притежател на куфарчето. Неговата възможност да прекърши легендата Брет Харт е на пътя му. Ако покаже своята техника и действа бързо можем да видим бърз мач между двамата.

JBL: Вижте какво излъчване има този човек! Ще бъде един успорван мач. Нека изредим постиженията му само в WWE, които не са малко: WWE/Raw Tag Team Championship (2 times) – with Roman Reigns (1) and Dean Ambrose (1); WWE United States Championship (1 time); WWE World Heavyweight Championship (2 times); Money in the Bank (2014); Slammy Awards (9 times)... Само по това ще разберете, че е голямо име. Именно заради това и мачът му с Брет Харт предизвиква огромен интерес. Ако покажат своите умения както те си знаят ще се превърне в една вечна класика.

Cole: Аз изключително много се надявам да покажат най-доброто от себе си. Нека демонстрират на публиката на BWF, че са бъдещите световни шампиони. Предполагам и двамата са нахъсани за тази среща. Всеки иска да излезе победител, но само един накрая ще властва. Ролинс е по-младият, по-бързият и по-техничният. Но да не забравяме ума на Харт, които винаги има много добре подготвен тактически план. Неговите умения на ринга може да не са някакви впечатляващи, но резултатите показват колко се е образовал в кеч областта. На Ролинс му липсва опит, който ще му трябва след време. Даже още тази вечер ще му трябва.

JBL: Да, и опитът ще окаже едно голямо влияние върху мача. Брет Харт ще знае как да действа във всеки един момент. Няма да му е сериозен проблем да блокира атаките на "човекът". Ако беше и млад всичко щеше да е по-различно. Харт ако има и онази голяма бързина, която притежаваше щеше да е още по-сложно за бившият член на Щита (състоял се от Сет Ролинс, Роман Рейнс и Дийн Амброус).

Cole: Публиката го аплодира. Всеки знае времето, когато беше WWE шампион. Много ги хвана яд, че я изгуби тази титла. Единият път бе контузия, която го изпрати извън ринга за около 9 месеца. След това Амброус кешира куфара си на MITB 2016 и спечели титлата. Точно тогава, когато Ролинс я взе за втори път и то срещу един от най-силните кечисти, ако не и най-силният по онова време. Рейнс се говори, че е подписал договор с BWF. Което може да значи, че скоро присъствието на почти всички участници на The Shield в BWF ще бъде на лице.

JBL: Ролинс се качва на въжетата и таунтва. Скача на ринга и се изкрещява в лицето на съперника (I AM THE MAN!). Време е мачът да започне!

Шумка

Posts : 4
Join date : 2017-12-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by uliqnbg on Mon Dec 11, 2017 9:27 pm

Нека тази зрелищна битка започне...... СЕГАААА!

uliqnbg

Posts : 3
Join date : 2017-12-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by VaskoMetalista on Wed Dec 13, 2017 1:26 pm

Мачът започва дами и господа, Сет Ролинс срещу Брет Харт! Погледнете как се гледат двамата направо може да усетите напрежението в погледните им и може да осъзнаете, че нещо лошо ще се случи! Не се минава много и двамата започват да си разменят удари и това е! Удар от Ролинс, удар от Харт мили боже става страшно дами и господа, кой ли ще наделее в тази схватка между тези двама титани? Отговора е само един и той е Брет Харт, защото той е най-добрия техничар и може да го питате ако не вярвате на мен! Харт натиква в ъгъла Ролинс и започва да го налага по цялото тяло майко мила Сет Ролинс е в много хоша ситуация дами и господа, след като това става! Брет Харт нанася и жесток Ритник в коляното на Ролинс с които го поваля на земята! Това ми е познато дами и господа, Сет Ролинс не иска да вижда това лице на Брет Харт, защото този човек ще му унищожи десния крак! Сега Брет Харт слага десния крак на Сет Ролинс на най-долното въже, след като това става Харт скача и се стоварва с цялата си тежест право върху десния крак на Ролинс направо си стана страшно за Ролинс! Той трябва да се стегне, защото Брет Харт му унищожава крака в момента, след като направи това! Брет Харт издърпва в средата на ринга Сет Ролинс и му прави много жесток Захват на крака! Погледнете Ролинс той направо вие от болка може да си представите колко много го боли, а Брет Харт все повече затяга захвата! Съдията вижда това и започва да пита Ролинс дали иска да се предаде, но Сет му отговаря с чисто и просто с едно категорично не, след като това стана! Виждаме как Сет Ролинс започва да нанася мощни юмруци право в главата на Харт като по този начин се освобождава! Доста интересен начин от Ролинс да се измъкне, но тук идва въпроса как Сет ще се възползва от малкото време което си спечели? Брет Харт отново се засилва към Сет Ролинс и бившия Шампион на Федерацията му отвръща с нечовешки Enzuigiri право в задната част на главата! Забелязаехте ли обаче нещо в този ход това което беше различно е че Ролинс направи хода с Левия си крак, а не с Десния може да си представите каква болка изпитва! Сега идвамата мъже са на земята критичен момент още в ранната част на този мач дами и господа, тези хора просто са готови на всичко тази вечер, за да дадът на публиката най-добрия мач в този първи мач на тази обещаваща федерация BWF, какво бъдеще има само пред това място, но нека все пак се върнем към мача! Сет Ролинс се държи за десния крак и се опитва да се изправи! Виждаме, че и Харт опитва да се изправи и двамата успяват в крайна сметка да направят това, след като се изправят! Ролинс се засилва към Брет Харт, но Брет го посреща с мощен Лакът право в устата! Каква контра атака от Брет Харт само, след като това стана Сет Ролинс се измъква извън ринга, но явно не е преценил много добре нещатата, защото Брет Харт може би това и искаше Ролинс да направи! Харт се засилва към въжетата и прави на Ролинс Suicide dive мили боже кой е вярвал, че Харт прави такива неща след този ход! Брет Харт се изправи и вдига Сет Ролинс, но Ролинс успява да се осънае и бързо се връща в мача като зъбива бъбреците на Харт право в ръба на ринга, но това далеч не е всичко, защото след този ход Сет Ролинс хваща за екипа Брет Харт и го запраща право в металните стълби ооо това не изглеждаше красиво, но не трябва и да е, след като Ролинс се върна по такъв начин в този мач! Той изправя Брет Харт и го връща в ринга, след като това става Ролинс се качва на въжетата и явно ще видим опит за Жабешко Цамбурване и това и става! Ролинс скача от въжетата, но Брет Харт вдига високо краката си и ги зъбива право в корема на Сет Ролинс! Виждаме усмивка по лицето на Брет Харт дами и господа, този човек може да бъде много коварен повярвайте ми и в този момент Брет Харт потвръждава думите ми като хваща отново Сет Ролинс за десния крак и го влачи към един от ъглите, след като това става Брет Харт слиза извън ринга като не пуска крака на Сет Ролинс и след като и това става Харт кръстосва краката на Ролинс около металния кол и му прави мили боже това е......

Figure-four leglock
using the ringpost!


БРЕТ ХАРТ Е ЖЕСТОК МАЙКО МИЛА! Погледнете Сет Ролинс той направо вика от болка, но няма кой да му помогне освен съдията разбира се! Рефера слиза извън ринга и моли Брет Харт да пусне Сет Ролинс, но Харт явно не го чува и уверено държи захвата си Сет Ролинс! Съдията няма друг избор освен да започне да брой! Едно, две, три, четири и Брет Харт пуска захвата не сме виждали тази страна на Брет Харт от много дълго време дами и господа и точно такава агресия му трябва на Брет Харт, за да си изгради име тук! Сега, Брет Харт влиза в ринга, а Сет Ролинс го моли за милост явно той осъзнава вече в какво се е забъркал, но силно ме съмнява, че Брет Харт ще прояви каквато и да е милост към Ролинс! Харт опитва да изправи Сет, но Ролинс успява да контрира като забива жесток ритник в крака на Брет с които го зашеметява, след като това става Ролинс хваща Харт и го зъбива право във втория обтегач мили боже, но това не е всичко, след като направи това Ролинс прави страхотна комбинация! Roll-up от които Харт се измъква последван от мощен Avada Kedavra! Ето, че видяхме и една от запазените марки на Ролинс, но дали тя ще е достатъчна? Имаме опит за туш! Едно, две и не имаме повдигане на две и половина от страна на Брет Харт колко близо беше само Сет Ролинс да открадне победата в този момент, но Брет Харт отново показа кой е и успя да остане в този мач! Ролинс вече здраво е изнервен и започва да дебне Харт и да му крещи да се изправи! Не след дълго Брет се изправи и Сет Ролинс се засилва към него, но Харт успява да го хване и да го обеси на най-горното въже красота от страна на Брет Харт този човек е готов тази вечер и го показа точно в този момент, след като направи този красив ход! Сега, Брет Харт се изправя с помощта на въжетата и прави опит за Крак Брадва, но Сет Ролинс успява да се отмести и Харт се размазва в средата на ринга! Това отваря възможност за Сет Ролинс да се възползва от тази ситуация, но ще е много трудно това и ако питате защо? Отговора е заради десния му крак, но все пак виждаме, че въпреки тази контузия! Сет Ролинс намира сили дъбоко в себе си и се качва на въжетата, след като това става! Сет изчаква Брет Харт да се изправи след което скача и прави на Брет Blockbuster от най-горното въже! Невероятно просто дори и с наранен крак Сет Ролинс все още е много опасен човек, след като изпълни този ход Сет Ролинс отива към Брет Харт и опитва туш в средата на ринга! Едно, две и не нямаме три! Това е повдигане от страна на Брет Харт, Сет Ролинс се хваща за главата, защото не може да повярва! Той отново беше толкова близо до победата, но тя отново му се изплъзна под носа колко жалко само! Обаче Сет все още не се е предал и веднага след този не успешен опит за туш той изправя Брет Харт и го рита в корема, след като прави това! Ролинс опитва да направи на Брет Харт един от завършващите си ходове Pedigree, но Брет Харт успява да провали плановете му като му прави Тръшване на чувала и така се измъква от този много опасен ход които Сет Ролинс наследи от Трите Хикса, но трябва да си признаем, че това беше много добро измъкване от Брет Харт! Сет Ролинс си помисли, че е спипал Харт, но се е лъгал! Нека все пак не се отплесваме от мача, защото той е прекалено голям! Брет Харт се изправя на крака след това той изправя и Сет Ролинс и го хваща, след като това става Харт прави на Сет Ролинс....
Side Russian Leg Sweep!


Това вече трябва да е края! Брет Харт веднага след този ход опитва опит за туш в средата на ринга! Имаме едно, имаме две и дали ще имаме три това ли ще е края на този невероятен мач?
avatar
VaskoMetalista

Posts : 5
Join date : 2017-12-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by OmegaLe on Thu Jan 11, 2018 5:08 pm

Брет Харт показа силна игра, но това не бе достатъчно, за да сломи новият талант.
avatar
OmegaLe
Admin

Posts : 7
Join date : 2017-12-11

View user profile http://bgwrestlingfed.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by Шумка on Thu Jan 11, 2018 5:38 pm

Cole: Брет Харт използва добри ходове. Показа, че има добри умения. Въпросът е дали Ролинс ще се приспособи към тази среда. Има на какво да се учи. Харт е перфектният учител. Харт отново ляга върху трупа на Ролинс и младокът инстинктивно се повдига. Болката не е хич малка. Достатъчно голяма е, за да се каже, че е мъчителна. Харт хваща Ролинс за ръката и го влачи до cornerа. Качва се на вторият обтегач... развеселява публиката! Скача от него и си го забива право в челото на Ролинс.

JBL: Харт използва стил, който е подходящ за миналите ери. Сега всичко е доста по-динамично. Не знам дали той ще трябва да се приспособява към стила на кеч или останалите, когато имат мач с него. Към този момент всичко е спокойничко. Никой не бърза за никъде. Харт хваща Ролинс за крака и му го слага на въжетата. Харт се хваща за ... въжетата и скача и слиза. Резултат: болки в крака, причинени от foot stompове. Изражението на Ролинс се променя постоянно. Правейки гримаси изразява своите чувства. Личи си, че не му се иска това да продължава дълго.

Cole: Има потенциал в Ролинс. Сигурен съм в това, но както виждате Харт му дава доста добър урок. Обаче има една грешка в него - за напреднали е. 

JBL: Колега! Виж Харт какъв headlock прилага на опонента си! Тактики още от златната ера на WWE. Ролинс обаче си слага крака на въжетата и всичко прекъсва. Харт се отмества. Взима си почивка. Ролинс е умен! Изобщо не лежа на ринга. Стана и отиде при Харт. Отзад го рол ъпна и за малко да отбележи трето отброяване. Бе много близко, но и много далеч. 

Cole: Достатъчно далеч, за да се каже че опита му бе провал. Ролинс издърпва Харт и го натика в ъгъла, след което му зачервява лицето и гърдите със странична пържолка!
JBL: Чак и моето сърце се разтуптя от напрежението и отзвука! Харт не е очаквал Ролинс да го затрудни до такава степен, но всичко се случва в подобни мачове. Неподготвеният накрая излиза, че си е написал домашното. Ролинс не спира да впечатлява тази вечер. Дано му се получава и така занапред, но нека първо довърши започнатото. Хард го избутва. Ролинс се връща с коляно! Харт се обляга върху възглавничките. Ролинс се отдалечава и се връща с още едно коляно в носа. 

Cole: Носът на Брет е в опасност. Представи си, че започне да кърви. Едва ли ще му е приятно. Все пак добро начало. Ролинс обърна мачът в своя полза и вдигна темпото на много по-високи обороти. Докато Ролинс държи темпото на това ниво едва ли Харт ще му попречи по някакъв начин. Ролинс опитва да покаже, че е силничък. Трдуно успява, но го прави. Вдига Брет Харт и го запраща в ъгъла! Гръбначният му стълб може да се е разместил след този умопомрачителен ход.
JBL: Последва и ритник в лицето. Харт не се чувства комфортно. Въпрос - ще спечели ли архитекта?

Шумка

Posts : 4
Join date : 2017-12-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by OmegaLe on Thu Jan 11, 2018 5:40 pm

Архитекчето впечатли. Изненада с обрат, но не бе на нужното ниво. Сломен ли е Харт? Отговорът е не и този много ожесточен сблъсък продължава!
avatar
OmegaLe
Admin

Posts : 7
Join date : 2017-12-11

View user profile http://bgwrestlingfed.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by VaskoMetalista on Thu Jan 11, 2018 7:24 pm

Страхотна комбинация от Сет Ролинс с която той направо размаза Брет Харт и едва не го победи в този първи и много жесток мач между тях двамата! Сега, Сет Ролинс вече е повалил Брет Харт на земята и по мазната му усмивка може да се види колко е доволен от себе си! Виждаме, че Брет Харт опитва да се изправи с въжетата, но преди да направи това! Сет Ролинс хваща за лицето на Брет Харт и започва да му говори в лицето! Брет Харт отвръща на Сет Ролинс като му плюе в лицето! Това е Брет Харт дами и господа, той се подигра с архитекта, след като Сет беше унижен по тъкъв начин! Сет Ролинс е по ядосан от всякога и веднага се засилва към Брет Харт, но опитния ветеран бързо успява да спре Ролинс като го рита в капачката на коляното! Ролинс е Долу, след като направи това! Брет Харт хваща Сет Ролинс за левия крак и му прави Бостански захват в средата на ринга! Ролинс крещи от болка дами и господа, това момче много го боли в момента! Какъв иновативен захват за предаване от "The Excellence of Execution"! Съдията не спира да пита Ролинс дали иска да се предаде, но Ролинс крещи много силно не, не и не "Архитекта" не се дава без бой дами и господа и това е и причината той да е толкова велик! Ролинс пълзи към въжетата и успява да се хване! Съдията веднага прави отброяване на Брет Харт, защото той не пуска Сет Ролинс! Едно, две, три, четири, и Брет Харт пуска захвата! Ролинс моментално се измъква зад въжетата, за да си спечели малко време, но Брет Харт не смята да му дава глътката въздух която Сет Ролинс иска толкова силно и Харт! Хваща за косата Сет Ролинс и го изправя след което Брет Харт опитва да върне в ринга Ролинс, но Сет успява да се измъкне като хваща за главата Брет Харт и го обесва над най-горното въже! Много интересен ход от Сет Ролинс, след като направи това! Ролинс влиза в ринга и хваща Брет Харт, след като това става Ролинс прави на Брет Харт Falcon Arrow! Това е една от запазените марки на Сет Ролинс която е и доста болезнен ход, след като направи това! Сет Ролинс приковава раменете на Брет Харт и опитва туш в средата на ринга! Имаме едно, имаме две и Харт успява да се повдигне на две и половина! Ето, че Сет Ролинс доказа на Брет Харт с този ход, че старите му номера трудно биха минали пред него! Сега двамата участици в този мач са на земята и това значи само едно! Критичен момент в мача доста са изтощени идвамата и за това тук идва въпроса кой ли ще вземе надмощието? Сет Ролинс и Брет Харт бавно се изправят на крака, след като това става! Двамата започват да си разменят мощни удари в главата! Удар от Сет, удар от Брет Харт става много жестоко дами и гсопода, но за съжаление на Брет Харт, Сет Ролинс успява да вземе надмощието в тази схватка между двамата като скача и забива на Брет Харт жестоко коляно право в носа му! С подобно коляно Сет Ролинс ръзби носа на Джон Сина преди няколко години! Брет Харт буквално залетя назад и изхвърча през второто въже извън ринга мили боже, но лошо за Брет Харт едва сега предстой, защото! Сет Ролинс се изправя на крака и въпреки болките в единия си крак! Ролинс се засилва към въжетата и прави на Харт Suicide dive с които направо запраща Брет Харт в коментаторите! Страхотен ход от страна на Сет Ролинс свикнали сме да гледаме такива изпълнения от кечистите в надпреварата за Титлата в Лека категория, но тук Сет Ролинс показа, че и той не отстъпва по нищо на нито един от тях! Сега, Сет Ролинс отива зад коментаторската маса, където запрати Брет Харт, след като това стана! Ролинс изправя Брет Харт, но това се оказа и неговата грешка, защото Брет само това ичакаше и успява да отвърне на Сет като му нанесе на Сет Ролинс жестоко коляно право в стомаха, след като направи това! Харт хваща Сет Ролинс и успява да го върне в ринга, след като и това става! Брет Харт изправя Сет Ролинс и му прави невероятна комбинация....

Inverted atomic drop
Follow by a Clothesline!


Брет Харт наказа Сет Ролинс дами и господа, каква комбинация от мощни ходове от Брет Харт, но дали това ще е достатъчно, за да донесе победата на легендата? Ще разберем точно тук и точно сега! Брет Харт издърпва в средата на ринга на ринга Сет Ролинс и опитва туш! Едно, две и не Сет Ролинс успява да се спаси и този път като се повдига малко преди три! Колко близо беше само пред Харт до това да спечели този мач! Брет Харт осъзнава колко близо беше близо до спечелването на този мач и бързо хваща Сет Ролинс за главата в много интересен захват за предаване! Брет Харт спипа Ролинс дами и господа, по-рано в мача видяхме същия Захават на главата от Брет Харт, но тогава Сет Ролинс беше близо до въжетата и успя да се хване, но сега историята е съвсем различна, защото въжетата са много далеч от Ролинс! Публиката започват да крещят името на Сет Ролинс и да му дават сили! Брет Харт се изнервя от този факт и крещи на публиката да спрат, но те като, че ли дори не чуват какво им казва Харт и продължават да скандират името на Сет Ролинс! Това явно се оказва ефективно, защото! Сет Ролинс се изправя на крака явно той се зареди от публиката, след като това стана! Сет Ролинс вдига Брет Харт и го тръшва на земята със Странично Тръшване! Много голям ход от страна на Сет Ролинс дами и господа, но може би и много отчаян ход от Сет Ролинс, защото Сет трябваше да се рови на дълбоко из своята торба с трикове, за да се спаси от този захват, но както видяхме в крайна сметка Ролинс го направи и сега нещата изглеждат по друг начин! Виждаме, че този път Сет Ролинс се изправя първи и с мъки се качва на въжетата! Става много интересно дами и господа, след като това стана Ролинс се намества на върха на въжетата и прави опит за един невероятен ход, а това е именно Phoenix splash, но Брет Харт успява да се измъкне от този ход като вдига високо колената си и ги забива право в Сет Ролинс! Това изкара всичкия въздух от Ролинс дами и господа, но Брет Харт не е приключил до тук, защото след тази много красива контра атака! Харт хваща Сет Ролинс и му прави Малкия Пакет мили боже това е още един ход от миналия век които Брет Харт използваше! Имаме опит за туш и това е едно, две и Сет Ролинс успява да се повдигне колко близо само беше това дами и господа, можете да видите само колко близо беше ръката на съдията да удари по ринга за трети път! Брет Харт е разочарован, но за съжаление няма какво да направи, за да промени решението на съдията! Сега, Брет Харт изправя Сет Ролинс и го слага в позиция за Spike piledriver! Ход с които Оуен Харт брата на Брет Харт счупи врата на Ледения Стив Остин! Внимавай Сет този ход е опасен мамка му! Брет Харт крещи, че всичко приключва тук и сега за Сет Ролинс, но явно Ролинс не е на същото мнение и успява да тръшне Брет Харт с мощно Тръшване на чувала което нарани дори още повече гърба на Брет Харт! Ролинс спаси кариерата си дами и господа, защото намеренията на Брет Харт не бяха добри можеше да видите очите на Брет Харт само дами и господа, не бях виждал Харт до сега с този поглед! Сега, Брет Харт и Сет Ролинс бавно се изправят на крака, след като това става! Брет Харт се засилва към Сет Ролинс и опитва да му нанесе Нов Саблен удар, но Сет успява да се наведе и да хване Брет Харт, след като това става! Сет Ролинс прави на Брет Харт! Reverse STO into the turnbuckle мили боже това не изглеждаше добре! Всички знаем историята на Брет Харт със сътресенията и това определено няма да му помогне по никакъв начин, но както по всичко изглежда на Сет Ролинс изобщо не му пука за Брет Харт и той! Рита в корема Брет Харт и го слага в позиция за Педигри, но Харт успява да избегне този ход по същия начин по които Ролинс избегна неговия ход само преди секунди, а именно с Тръшване на чувала, след като направи това! Брет Харт изправя Сет Ролинс и го вдига и му прави Backbreaker, но Брет Харт не приключва до тук, защото, след като направи този жесток Backbreaker! Брет Харт се качва на второто въже, след като това става Брет Харт скача и прави на Сет Ролинс.....

Elbow From The Top!


Класика от Брет Харт дами и господа, публиката направо щяха да откачат те много обичат, когато Брет Харт удря Лакътя от второто въже, но дали той ще бъде достатъчен? Ще разберем тук и сега! Имаме опит за туш в средата на ринга от Брет Харт! Имаме едно, имаме две и дали ще имаме три печели ли Брет Харт този мач?
avatar
VaskoMetalista

Posts : 5
Join date : 2017-12-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by OmegaLe on Thu Jan 11, 2018 8:20 pm

Брет Харт се представя на сравнително добро ниво и започва да връща формата, която имаше още преди няколко години. Ролинс обаче е по-млад и по-свеж, което му дава възможност да се повдигне след този лакът от второто въже. Ако Харт продължава да бъде толкова силен накрая може и да постигне желаният резултат, но до момента единственото нещо, което успя да направи е това да изтощи Ролинс, който със сигурност е научил нещичко.
avatar
OmegaLe
Admin

Posts : 7
Join date : 2017-12-11

View user profile http://bgwrestlingfed.forumotion.eu

Back to top Go down

Re: Bret Hart vs. Seth Rollins

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum